SAMSUNG LBS S8500 Wave - Manual de Utilizare Samsung LBS - Română

Hărţi şi navigaţie. Oricând. Oriunde.

Drepturi de autor © 1993-2010 ROUTE 66.

Toate drepturile rezervate. ROUTE 66 şi logotipul ROUTE 66 sunt mărci înregistrate. Drepturi de autor date © NAVTEQ B.V. / TELE ATLAS B.V. / Transnavicom Ltd.

REMARCĂ IMPORTANTĂ:
Nicio parte a acestei publicaţii nu poate fi multiplicată, stocată într-o bază de date sau copiată electronic, mecanic, prin fotocopiere sau în orice alt mod, fără acordul explicit şi scris al ROUTE 66. Toate celelalte mărci sunt proprietatea respectivelor companii. Informaţiile conţinute în acest document se pot schimba fără o notificare prealabilă.

ROUTE 66: I’M ON MY WAY!

NOTIFICARE ŞI EXONERARE DE RĂSPUNDERE:
Cartografia digitală poate fi, într-o anumită măsură, imprecisă şi incompletă. Disponibilitatea şi precizia serviciilor GPS şi conexe depind, între altele, de reţelele mobile şi de sistemele prin satelit. Este posibil ca acestea să nu funcţioneze permanent în toate zonele. Din acest motiv, nu vă bazaţi niciodată exclusiv pe materialul şi serviciile menţionate anterior, de exemplu, pentru comunicaţiile esenţiale, cum ar fi cazurile de urgenţă.
Acest produs şi conţinutul său sunt realizate exclusiv în scopuri necomerciale şi private. Acest produs nu trebuie utilizat de conducătorul unui autovehicul în mers. Menţineţi-vă întotdeauna mâinile libere pentru manevrarea autovehiculului în timp ce conduceţi. Respectaţi legislaţia locală. Principala Dvs. grijă în timp ce conduceţi trebuie să fie siguranţa circulaţiei.
Prin prezenta, în limitele maxime admise prin legea aplicabilă, ROUTE 66, filialele acesteia şi posesorii de licenţe se exonerează de orice răspundere cu privire la utilizarea în orice mod a acestor produse şi a conţinutului lor.

www.66.com

www.66.com/legal

www.66.com/samsung

CUM SĂ FOLOSIM SAMSUNG LBS

Prima utilizare

 • 1. Încărcaţi bateria dispozitivului.
 • 2.  Inseraţi o cartelă SIM pentru acces la internet şi transfer de date; contactaţi furnizorul de servicii pentru detalii de configurare şi tarife.
 • 3. Porniţi dispozitivul, localizaţi aplicaţia de navigaţie în lista Aplicaţiilor şi porniţi-o.
 • 4. Selectaţi Da în fereastra Obţineţi licenţa de la server? dacă produsul achiziţionat este configurat să deblocheze (descărcare şi activare) anumite conţinuturi sau servicii. De asemenea, puteţi face asta mai târziu (Sup. > Conţinut > Sincronizare chei de licenţă). Selectaţi Nu pentru a merge la pasul următor. Puteţi debloca produse sau servicii dacă aveţi un cod voucher. Inseraţi codul voucherului. De asemenea, puteţi face asta mai târziu (Sup. > Conţinut > Introduceţi cod voucher).
 • Vă recomandăm să folosiţi aplicaţia pentru calculator ROUTE 66 Sync.
 • 5. Dacă semnalul GPS este destul de puternic, poziţia curentă va fi indicată pe hartă printr-un punct verde.

Harta


În timpul parcurgerii hărţii puteţi vizualiza următoarele: Măriţi sau micşoraţi pentru a alege numărul detaliilor afişate pe hartă. Utilizaţi pictogramele de mărire/micşorare de pe ecranul tactil.

Busola

Acest dispozitiv conţine o busolă magnetică. Acurateţea busolei poate fi afectată de obiecte de metal şi de câmpuri electromagnetice.

Pentru a calibra busola, rotiţi dispozitivul în jurul tuturor axelor sale.

Opţiuni


Utilizaţi bara de meniu Opţiuni aflată în partea de jos a ecranului pentru a accesa principalele opţiuni ale aplicaţiei SAMSUNG LBS:

 • Selectaţi pentru a găsi locuri pentru navigare şi rute.
 • Selectaţi pentru a accesa opţiunile de navigare şi cele de parcurgere a hărţii.
 • Selectaţi Sup. pentru a vizualiza sau descărca pe dispozitiv conţinut suplimentar, pentru a trimite sau salva informaţii, pentru a personaliza aplicaţia.
 • Selectaţi Rută pentru a defini şi utiliza rutele. Această opţiune este disponibilă în timpul navigării sau simulării rutei; de asemenea, atunci când nu vă mişcaţi.
 • Selectaţi pentru întoarcere la ecranul de navigare sau cel de simulare. Această opţiune este disponibilă în timpul parcurgerii hărţii; de asemenea, atunci când cursorul este activ. Această opţiune înlocuieşte Rută atunci când opţiunea Rută nu este disponibilă.
 • Selectaţi pictogramele de afişare pe tot ecranul pentru a afişa sau a ascunde bara de Opţiuni.

Sup.

Meniul Sup. conţine următoarele opţiuni:
 • Pentru a cumpăra conţinut şi servicii suplimentare selectaţi Sup. > Conţinut.
 • Pentru a opri navigarea curentă, selectaţi Sup. > Oprire navigare. Această opţiune e disponibilă numai în timpul navigării!
 • Pentru a opri simularea curentă, selectaţi Sup. > Oprire simulare. Această opţiune e disponibilă numai în timpul simulării!
 • Pentru a personaliza aplicaţia, selectaţi Sup. > Setări.
 • Pentru a expedia o captură de hartă către dispozitive compatibile selectaţi Sup. > Trimitere > Imagine hartă. Pentru a expedia punctele rutei curente selectaţi Sup. > Trimitere > Rută.
 • Pentru a salva o captură de hartă selectaţi Sup. > Salvare > Imagine hartă. Pentru a salva poziţia curentă ca loc favorit, selectaţi Sup. > Salvare > Poziţie GPS.
 • Pentru a vizualiza pe ecran poziţia curentă, selectaţi Sup. > Poziţie actuală.

Apăsaţi pe hartă pentru a activa cursorul. Cât timp cursorul este vizibil pe hartă, bara de meniu Sup. conţine opţiuni suplimentare disponibile pentru utilizator.
 • Pentru a salva poziţia cursorului ca loc favorit, selectaţi Sup. > Salvare > Poziţie cursor.
 • Pentru a trimite poziţia cursorului către alte dispozitive compatibile, selectaţi Sup. > Trimitere > Poziţie cursor.

Meniul cursor

Apăsaţi pe hartă pentru a activa cursorul. Apăsaţi cursorul pentru a activa meniul cursorului.
 • Selectaţi Navigare la pentru a şofa sau a merge pe jos către locul selectat. Este necesară o licenţă validă de navigare.
 • Pentru a adăuga la o rută locaţia aleasă selectaţi Adăugaţi la rută.
 • Selectaţi Afişaţi detalii pentru a afişa detaliile adresei unui loc.

Căutare după

Pentru a găsi o locaţie către care să navigaţi selectaţi Căutaţi.
Locaţiile sunt stocate într-o colecţie impresionantă de oraşe, adrese, numere de casă, coduri poştale şi puncte de interes. Puteţi alege orice zonă a hărţii. Puteţi chiar să vă creaţi propria listă de locuri favorite.
Selectaţi Cuvânt cheie şi utilizaţi cuvinte cheie pentru a găsi toate adresele, numele de oraşe, numerele de casă sau codurile poştale, istoricul locurilor vizitate sau locuri favorite stocate pe dispozitiv.
Pentru a căuta o adresă selectaţi Adresă. Câmpurile Ţară/Regiune* şi Oraş/cod poştal* sunt obligatorii. Câmpurile Stradă şi Număr sunt opţionale.
Sute de puncte de interes pot fi în jurul poziţiei curente (ori în jurul punctului de plecare, al destinaţiei, al poziţiei cursorului sau de-a lungul rutei). Pentru a identifica punctele din apropiere şi distanţa până la acestea selectaţi Puncte interes.
Pentru a folosi din nou o destinaţie anterioară selectaţi Istoric.
primeiro defina cada um deles (pesquise e

Folosirea rezultatelor căutării

Meniul contextual poate fi deschis apăsând şi ţinând apăsat pe elementul din listă.
O simplă apăsare afişează acel element din listă pe hartă.

Mergeţi pe jos către destinaţie

Suportul destinat navigaţiei pe jos include zone pietonale, parcuri, drumuri înguste şi alei, exclude autostrăzile, ignoră străzile cu sens unic şi restricţiile de întoarcere.
 • 1. Identificaţi destinaţia în colecţiile Căutare după sau pe hartă.
 • 2. Pentru a merge pe jos către destinaţie, selectaţi Navigare la din meniul cursorului. Instrucţiunile de pe ecran sunt tot timpul disponibile.
 • 3.  Selectaţi tipul rutei: Pieton.
 • Pentru a alege modul implicit de călătorie selectaţi Sup. > Setări > Navigare > Mod călătorie. Pentru a alege modul de călătorie înainte de a începe fiecare navigaţie selectaţi Sup. > Setări > Navigare > Mod călătorie > Confirmaţi mereu.
 • 4. Vizualizaţi descrierea rutei şi apoi selectaţi Pornire navigare pentru a porni navigaţia.

Pentru a opri navigaţia selectaţi Sup. > Oprire navigare.
Puteţi porni navigaţia pe jos numai după ce aţi cumpărat o licenţă de navigaţie din magazinul virtual. Consultaţi secţiunea Conţinut > Navigaţie pentru detalii.

Conduceţi către destinaţie

Navigaţia cu maşina ia în calcul limitele de viteză şi instrucţiunile de conducere, şi exclude din ruta calculată zonele pietonale, parcurile şi aleile.
 • 1. Identificaţi destinaţia în arhivele Căutare după sau pe hartă.
 • 2. Pentru a şofa către destinaţie, selectaţi Navigare la din meniul cursorului. Sunt disponibile atât instrucţiunile de pe ecran, cât şi cele vocale.
 • S3. Selectaţi tipul rutei: Cea mai rapidă (cu maşina) / Cea mai scurtă (cu maşina) / Cel mai rapid (Camion) / Cea mai scurtă pentru camion.
 • Pentru a alege modul implicit de călătorie selectaţi Sup. > Setări > Navigare > Mod călătorie. Pentru a alege modul de călătorie înainte de a începe fiecare navigaţie selectaţi Sup. > Setări > Navigare > Mod călătorie > Confirmaţi mereu.
 • 4. Vizualizaţi descrierea rutei şi apoi selectaţi Pornire navigare şi porniţi navigaţia.

Sunt disponibile instrucţiuni vocale şi pe ecran.
Pentru a schimba limba instrucţiunilor vocale selectaţi Sup. > Setări > Sunet > Limbă voce.
Pentru a seta volumul instrucţiunilor vocale folosiţi butoanele dispozitivului sau selectaţi Sup. > Setări > Sunet > Volum şi Sup. > Setări > Sunet > Volum dinamic.
Pentru a evita o secţiune a rutei selectaţi Afişare comenzi rapide > Setaţi blocaj şi specificaţi lungimea segmentului ce va fi evitat. Ruta este recalculată automat.
Pentru a opri navigaţia selectaţi Sup. > Oprire navigare.
Puteţi începe navigaţia numai după ce aţi cumpărat o licenţă de navigaţie din magazinul virtual. Consultaţi secţiunea Conţinut > Navigaţie pentru detalii.

Afişaţi scurtături

Pentru a accesa scurtăturile aplicaţiei selectaţi Afişaţi scurtături.
Selectaţi Navigare către casă pentru a şofa sau a merge pe jos către locul selectat. Este necesară o licenţă validă de navigare.
Selectaţi Navigare către birou pentru a şofa sau a merge pe jos către locul selectat. Este necesară o licenţă validă de navigare.
Pentru a primi cele mai recente informaţii despre control trafic selectaţi Actualizaţi informaţii control trafic. Activaţi mai întâi serviciul Control Trafic!
Pentru a vedea o hartă 2D obişnuită sau o hartă 3D panoramică selectaţi Vedere 2D sau Vedere 3D.
Pentru a activa sau dezactiva instrucţiunile vocale selectaţi Silenţios sau Microfon pornit.
Pentru a folosi culori luminoase sau estompate selectaţi Culori nocturne sau Culori diurne.
Pentru a menţine săgeata GPS orientată ascendent, indiferent de direcţia de navigare curentă selectaţi Rotire hartă.
Pentru a afişa pe hartă sau ascunde favoritele (reperele) selectaţi Favorite.
Pentru a afişa pe tot ecranul schimbarea curentă de direcţie în timpul navigării sau simulării, selectaţi Vizualizare cu săgeţi.
Pentru a alege modul implicit de călătorie selectaţi Mod călătorie. Pentru a alege modul de călătorie înainte de a începe fiecare navigaţie selectaţi Mod călătorie > Confirmaţi mereu.
Pentru a afişa pe hartă sau ascunde punctele de interes selectaţi Setare punct de interes.
Pentru a evita segmente ale rutei curente selectaţi Setaţi blocaj. Această opţiune este disponibilă doar în timpul navigaţiei!

Conţinut

Pentru a cumpăra conţinut şi servicii suplimentare selectaţi Sup. > Conţinut.
Este necesară o conexiune la Internet. Pentru setările de conexiune selectaţi Sup. > Setări > Reţea > Profil reţea.
Vă recomandăm să folosiţi aplicaţia pentru calculator ROUTE 66 Sync. Viteza de transfer este superioară. Consultaţi secţiunea Cum să folosim ROUTE 66 Sync pentru detalii.

Puteţi face următoarele:
 • Descărcaţi hărţi gratuite.
 • Activaţi servicii (navigaţie, trafic, vreme, control trafic), descărcaţi limbi pentru instrucţiuni vocale şi scheme de culori.
 • Încercaţi gratuit anumite produse pentru perioade limitate.

Magazin

Există mai multe posibilităţi de a activa conţinut suplimentar:
 • Pentru a achita folosind cardului de credit selectaţi Cumpăraţi licenţă > Carte de credit.
 • Pentru a 'evalua' un produs pentru o perioadă limitată de timp fără a plăti taxe suplimentare, selectaţi Cumpăraţi licenţă > Încercaţi gratuit. Pentru a evita blocarea produsului după perioada de evaluare, trebuie să achiziţionaţi o licenţă de utilizare.
 • Sincronizare chei de licenţă
 • Introducere cod cupon

Aceste opţiuni sunt disponibile pentru toate tipurile de produse disponibile în magazinul online.

Licenţă

Selectaţi Sup. > Conţinut > Sincronizare chei de licenţă dacă produsul achiziţionat este configurat să deblocheze (descărcare şi activare) anumite conţinuturi sau servicii.
Pentru a folosi un cod voucher selectaţi Sup. > Conţinut > Opţiuni > Introduceţi cod voucher. Codurile voucher ROUTE 66 vă permit să activaţi servicii adiţionale. Produsul achiziţionat poate include un cod voucher  ROUTE 66.

Navigaţie

Pentru a cumpăra o licenţă de navigaţie selectaţi Sup. > Conţinut > Navigaţie.
O licenţă de navigaţie vă dă dreptul de a călători într-o anumită regiune şi pentru o perioadă definită.

  Selectaţi tipul licenţei dorite:
 • Auto şi pieton: conduceţi sau mergeţi pe jos spre destinaţie. Sunt disponibile în permanenţă instrucţiunile afişate pe ecran. Instrucţiunile vocale sunt disponibile doar în timp ce conduceţi. Selectaţi Mai multe informaţii despre traseele cu maşina şi pe jos. Selectaţi ţara care vă interesează. Descărcaţi licenţa. Selectaţi perioada de valabilitate. Selectaţi metoda de plată. Licenţa se activează odată ce plata a fost confirmată.
 • Ghid rută: utilizaţi limitele de viteză şi presemnalizarea în timp ce conduceţi. Selectaţi Mai multe instrucţiuni complexe. Selectaţi ţara care vă interesează. Descărcaţi licenţa. Selectaţi perioada de valabilitate. Selectaţi metoda de plată. Licenţa se activează odată ce plata a fost confirmată.
 • Informaţii trafic: Pentru a activa sistemul de notificare informaţii de trafic, selectaţi Sup. > Conţinut > Informaţii de trafic > Mai multe indicaţii de călătorie şi cumpăraţi o licenţă. Pentru a recepţiona informaţii de trafic selectaţi Actualizaţi. Pentru a recepţiona actualizări automate selectaţi Sup. > Setări > Reţea > Actualiz. info trafic. Un mesaj de trafic include codul drumului, oraşul şi regiunea, data şi momentul raportării incidentului, segmentul de drum, tipul incidentului (accidente, reparaţii, trafic încetinit, drum îngustat), durata estimată a incidentului, şi sugestii de ocolire (dacă este posibil). Pentru a vizualiza un incident pe hartă, selectaţi-l din listă. Pentru a vizualiza lista ţărilor în care serviciul informaţii de trafic este disponibil, vizitaţi magazinul virtual.
 • Voci: Pentru a descărca alte limbi selectaţi Sup. > Conţinut > Voci > Mai multe voci. Limba folosită în oferirea instrucţiunilor de conducere din timpul navigării poate fi setată alegând Sup. > Setări > Sunet > Limbă voce. Pentru a seta volumul instrucţiunilor vocale selectaţi Sup. > Setări > Sunet > Volum sau Sup. > Setări > Sunet > Volum dinamic, sau folosiţi butoanele dispozitivului.

Hărţi

Pentru a cumpăra sau vizualiza alte hărţi selectaţi Sup. > Conţinut > Hărţi.
Aplicaţia de navigaţie este compatibilă cu următoarele tipuri de hărţi:
 • Hărţi rutiere: Selectaţi Mai multe hărţi rutiere. Identificaţi harta dorită. Descărcaţi harta.
 • 3D şi descoperire: Selectaţi Mai multe informaţii privind 3D si descoperire rute. Identificaţi harta dorită. Descărcaţi harta. Selectaţi perioada de valabilitate. Selectaţi metoda de plată. Licenţa se activează odată ce plata a fost confirmată.
În modul Conectat: Când navigaţi / parcurgeţi harta şi descoperiţi un segment care nu este disponibil fizic pe dispozitiv, acel segment de hartă va fi descărcat automat. Detalii la Sup. > Setări > Navigare > Descărcare hartă online despre cum să activaţi parcurgerea online a hărţii.
În modul Deconectat: Puteţi parcurge doar hărţile pe care le aveţi deja pe dispozitiv.
 • Camere radar: Pentru a activa serviciul control trafic selectaţi Sup. > Conţinut > Camere de supraveghere > Mai multe informaţii despre camerele de supraveghere şi cumpăraţi o licenţă. Pentru a primi informaţii recente selectaţi Actualizaţi. Pentru a recepţiona actualizări automate selectaţi Sup. > Setări > Reţea > Actualiz. control trafic. Parcurgeţi categoriile de control trafic şi selectaţi o locaţie. Pentru a vizualiza o cameră radar pe hartă, selectaţi-o din listă. Mijloacele de control trafic pot fi limite de viteză, radare, semafoare, benzi speciale pentru autobuze, treceri de pietoni. Vizitaţi magazinul virtual pentru lista completă a ţărilor în care serviciul control trafic este disponibil.
 • Scheme de culori: Pentru a descărca alte scheme de culori selectaţi Sup. > Conţinut > Scheme de culoare > Mai multe scheme de culori. Selectaţi un alt element din listă pentru a modifica schema de culori a hărţii sau a barei de navigaţie.

Extra

 • Meteo: Pentru a recepţiona prognoze meteo pentru orice zonă de pe glob, selectaţi Sup. > Conţinut > Vreme > Mai multe informaţii despre prognoza meteo şi cumpăraţi o licenţă. Pentru a adăuga oraşele (staţiile meteo) dorite selectaţi Meteo > Adăugaţi oraş > Căutare după. Pentru a recepţiona actualizări automate, selectaţi Sup. > Setări > Reţea > Actualiz. info meteo. Pentru a vizualiza o prognoză meteo selectaţi Vizualizate în funcţie de zi, Grafic normal, Grafic extins.

Rute

Pentru a planifica rute noi sau pentru a deschide rute existente selectaţi Sup. > Rută.
O rută conţine cel puţin două locaţii (plecare şi destinaţie).

Planificare rute

 • 1.    Selectaţi Sup. > Rută > Rută nouă. Sau, indicaţi o locaţie pe hartă şi selectaţi din meniul contextual Adăugaţi la rută.
 • 2.    Introduceţi denumirea rutei.
 • 3.    Pentru a alege punctul de plecare selectaţi Plecare şi folosiţi categoriile Căutare după.
 • 4.    Pentru a alege destinaţia selectaţi Destinaţie şi folosiţi categoriile Căutare după.
 • 5.    Dacă ruta conţine mai multe locaţii selectaţi Adăugaţi etapă şi folosiţi categoriile Căutare după.
 • 6.    Selectaţi Salvare.
 • 7.    Selectaţi Pornire navigare.
  Cumpăraţi o licenţă corespunzătoare din magazinul virtual, dacă nu aveţi una.
 • 8. Selectaţi prima locaţie vizitată.
 • 9. Vizualizaţi descrierea rutei şi apoi selectaţi Pornire navigare.

Utilizaţi rute

Lista rutelor poate fi accesată în două moduri:
 • când cursorul este activ, selectaţi Sup. > Rute şi, apoi, deschideţi o rută.
 • când navigaţi, selectaţi Rută.

Când se afişează lista rutelor, sunt disponibile următoarele opţiuni:
 • Pentru a defini o rută nouă, selectaţi Rută nouă.
 • Pentru a şterge definitiv o rută, selectaţi Ştergere.

Pentru a deschide o rută, selectaţi-o din lista de rute. Când o rută este deschisă, sunt disponibile următoarele opţiuni:
 • Pentru a porni navigarea, pe baza rutei curente, selectaţi Pornire navigare.
 • Pentru a vizualiza pe hartă o descriere a rutei, selectaţi Afişaţi ruta.
 • Pentru a consulta o descriere a rutei, selectaţi Afişaţi detalii rută.
 • Pentru a vizualiza o demonstraţie a rutei, selectaţi Simulaţi ruta.
 • Pentru a expedia altor utilizatori punctele rutei (coordonate), selectaţi Expediaţi rută.
 • Pentru a adăuga puncte intermediare rutei, selectaţi Adăugaţi etapă.

Setări

Setări > Navigaţie

Pentru a seta preferinţele de călătorie selectaţi Sup. > Setări > Navigaţie.
Pentru a alege modul implicit de călătorie selectaţi Mod călătorie. Pentru a alege modul de călătorie înainte de a începe fiecare navigaţie selectaţi Mod călătorie > Confirmaţi mereu.
Pentru a afişa descrierea rutei înainte de a porni navigaţia, selectaţi Descriere rută.
Pentru a folosi sau descărca informaţii adiţionale (date disponibile online) doar de această dată sau de fiecare dată când este necesar, selectaţi Descărcare hartă online. Se stabileşte o conexiune la internet, pentru care veţi plăti taxele aferente. Volumul de date disponibile online folosite sau descărcate este afişat în zona inferioară dreaptă a ecranului.
Nu selectaţi Descărcare hartă online pentru a utiliza numai informaţiile deja disponibile pe dispozitiv (date offline). În acest caz nu se stabileşte o conexiune la internet şi nu se descarcă date suplimentare.
Pentru a afişa informaţii suplimentare la apropierea de intersecţii, selectaţi Presemnalizare.
Pentru a exclude din rută autostrăzile, drumurile cu taxă, feriboturile sau transportul pe apă, selectaţi Fără autostrăzi, Fără drum. cu taxă, sau Fără feribot.
Pentru a mări automat numărul detaliilor de pe hartă atunci când viteza de deplasare se reduce, şi pentru a micşora automat numărul detaliilor afişate pe hartă când viteza de deplasare se măreşte, selectaţi Scalare automată.
Selectaţi Pornire/oprire busolă pentru a activa funcţionalitatea busolei magnetice încorporate. Deselectaţi Pornire/oprire busolă pentru a dezactiva busola.

Setări > Ecran şi lumină

Pentru a seta aspectul şi comportamentul hărţii, selectaţi Sup. > Setări > Ecran şi lumină.

Setări > Ecran şi lumină > Afişare hartă

Pentru a folosi culori luminoase sau estompate selectaţi Culori nocturne. Utilizaţi Automat pentru ca aplicaţia să comute în mod automat între culorile diurne şi nocturne la răsărit sau la apus, sau la intrarea sau ieşirea dintr-un tunel.
Pentru a modifica schema de culori a hărţii selectaţi Schemă de culori. Descărcaţi scheme de culori suplimentare din magazinul virtual.
Pentru a modifica perspectiva ecranului de navigaţie selectaţi Mod vizualizare: Perspectivă 2D, Vedere 3D, Satelit.
Pentru a afişa pe hartă modele 3D (clădiri 3D, repere 3D) selectaţi Obiecte 3D. Aveţi nevoie de o licenţă.
Pentru a seta intensitatea efectului 3D selectaţi Unghi de vedere.
Pentru a afişa pe hartă sau ascunde punctele de interes selectaţi Puncte de atracţie.
Pentru a îmbunătăţi calitatea imaginii în condiţii de lumină puternică, selectaţi mDNIe [mobile Digital Natural Image engine].

Setări > Ecran şi lumină > Aspect ecran hartă

Pentru a afişa sau ascunde scara hărţii selectaţi Afişaţi scală.
Pentru a afişa pe hartă sau ascunde favoritele (reperele) selectaţi Afişaţi favorite.
Pentru a afişa pe tot ecranul schimbarea curentă de direcţie în timpul navigării sau simulării, selectaţi Vizualizare cu săgeţi. Săgeata este strălucitoare, ecranul de navigare este estompat.
Pentru a afişa pe tot ecranul schimbarea curentă de direcţie în timpul navigării sau simulării, selectaţi Notificare. Săgeata este transparentă, ecranul de navigaţie este strălucitor.
Pentru a menţine săgeata GPS orientată ascendent, indiferent de direcţia de navigare curentă, selectaţi Rotire hartă.

Setări > Ecran şi lumină > Unităţi

Pentru a seta unitatea de măsură selectaţi Sup. > Setări > Unităţi de măsură.

Setări > Ecran şi lumină > Lumină fundal

Pentru setări de iluminare a ecranului selectaţi Sup. > Setări > Iluminare.

Setări > Sunet

Posibilitatea de a controla sunetul este disponibilă în Sup. > Setări > Sunet.
Pentru a stabili o corelaţie între intensitatea sunetului şi viteza de navigaţie selectaţi Volum dinamic.
Pentru a seta intensitatea sunetului selectaţi Volum.
Pentru a seta limba instrucţiunilor vocale selectaţi Limbă voce.

Setări > Viteză

Pentru a seta valorile vitezelor în funcţie de categoria de drum, selectaţi Sup. > Setări > Viteză. Valorile vitezei sunt utilizate pentru a calcula rutele şi pentru a estima durata călătoriei.
Vizualizaţi valorile setate pentru viteză în funcţie de categoria de drum. Specificaţi altă valoare dacă este cazul.

Setări > Alarmă

Pentru a fi notificat din timp că vă apropiaţi de o anumită locaţie, selectaţi Sup. > Setări > Alarmă. Avertizarea include o pictogramă sugestivă şi distanţa rămasă până la acea locaţie.
Setaţi notificări pentru o anumită categorie, pentru mai multe categorii sau pentru toate. Pentru a utiliza setările implicite de alarmă selectaţi doar categoriile care vă interesează.

Puteţi configura propriile valori ale alarmei.
 • Selectaţi Alarmă vizuală pentru a afişa o pictogramă de avertizare. Selectaţi Sunet avertizare pentru a activa un sunet de notificare.
 • Selectaţi Distanţă avertizare pentru a alege distanţa până la acea locaţie în momentul notificării.
 • Selectaţi Avertizare doar pe rută dacă doriţi să fiţi notificat în privinţa locaţiilor situate de-a lungul drumului. Deselectaţi Avertizare doar pe rută dacă vă interesează locurile din proximitatea drumului, la o distanţă de 50 de metri / 60 de iarzi.

Pentru a activa notificări pentru mijloace control trafic aveţi nevoie de o licenţă (Sup. > Conţinut > Camere radar).
Pentru a seta viteza maximă de navigare selectaţi Alarmă viteză > Alarmă viteză şi specificaţi o valoare. Veţi fi avertizat când atingeţi această valoare în timpul navigării.
Pentru a alege modalitatea de avertizare (acustic / vizual), selectaţi Alarmă viteză > Tip alarmă.

Setări > Informaţii GPS

Pentru a consulta calitatea datelor prin satelit selectaţi Sup. > Setări > Informaţii GPS. Simbolul antenei este verde când este disponibilă poziţia GPS.

Setări > Statistici

Pentru a consulta sumarul de călătorie selectaţi Sup. > Setări > Statistică.

Setări > Reţea

Pentru a seta utilizarea serviciilor adiţionale şi a conexiunii la Internet, selectaţi Sup. > Setări > Reţea.
Pentru setările de conexiune selectaţi Profil reţea.
Pentru a seta frecvenţa recepţionării informaţiilor despre trafic, vreme sau mijloace de control trafic, selectaţi Actualiz. info trafic, Actualiz. info meteo, Actualiz. control trafic. Aceste opţiuni sunt accesibile dacă aveţi licenţele corespunzătoare.

Setări > Clauză de exonerare

Pentru a citi textele juridice şi de neasumare a responsabilităţii cu privire la produs, selectaţi Sup. > Setări > Clauză de exonerare.

Setări > Despre

Pentru a afişa informaţiile de drept de autor şi numărul versiunii, selectaţi Sup. > Setări > Despre.

Ieşire

Pentru a închide aplicaţia, selectaţi tasta End Call a telefonului.

CUM SĂ FOLOSIM ROUTE 66 Sync

Utilizaţi aplicaţia pentru PC pentru a:
 • activa şi descărca conţinut suplimentar pentru aplicaţia de navigaţie;
 • căuta locuri în toată lumea;
 • planifica rute şi a le transfera pe dispozitiv.

Conectarea dispozitivului la PC

Dispozitive Bada

 • 1. Opriţi aplicaţia de navigaţie dacă aceasta rulează pe dispozitiv.
 • 2. Conectaţi dispozitivul la portul USB al computerului.
 • 3. Selectaţi modul Data transfer / Mass storage pe dispozitiv.

Note:
- Verificaţi dacă aţi inserat cartela de memorie în dispozitivul mobil, iar cardul nu este protejat la scriere.
- La prima utilizare trebuie să porniţi şi să opriţi aplicaţia de navigaţie înainte de a conecta dispozitivul la PC.
- Consultaţi manualul de utilizare a dispozitivului pentru detalii referitoare la comutarea în modul Data transfer/Mass storage.
- În cazul instalării aplicaţiilor şi al descărcărilor mari prin intermediul aplicaţiei ROUTE 66 Sync, vă sfătuim să introduceţi cartela de memorie într-un cititor/inscriptor de cartele de memorie şi să-l conectaţi la un port USB al calculatorului. După finalizarea operaţiunilor necesare, extrageţi cartela de memorie din cititorul/inscriptorul de cartele de memorie şi introduceţi-o în dispozitiv.

Pornirea ROUTE 66 Sync

După instalarea aplicaţiei ROUTE 66 Sync sau ori de câte ori porniţi calculatorul, aplicaţia este disponibilă în modul "în aşteptare" în bara de aplicaţii (colţul din dreapta jos al ecranului). De aici puteţi deschide manual aplicaţia
Dacă aplicaţia de navigaţie este deja instalată pe dispozitiv, aplicaţia ROUTE 66 Sync porneşte automat atunci când conectaţi dispozitivul la calculator.
Modelul dispozitivului şi versiunea aplicaţiei de navigaţie a dispozitivului conectat sunt afişate pe ecran, în colţul din dreapta sus. Puteţi, de asemenea, să selectaţi Unelte > Informaţii despre dispozitiv pentru mai multe detalii.
ROUTE 66 Sync poate detecta şi afişa câteva dispozitive conectate simultan la calculator. Selectaţi şi utilizaţi oricare dintre dispozitivele disponibile.
Dacă sunt instalate două sau mai multe versiuni ale aplicaţiei de navigaţie pe acelaşi dispozitiv, este afişată fiecare pereche model dispozitiv - versiune aplicaţie de navigaţie. Selectaţi şi utilizaţi oricare dintre perechile disponibile.
ROUTE 66 Sync utilizează conexiunea la internet pentru a obţine date online. Verificaţi pictograma online / offline (colţul din dreapta jos al ecranului):

 • Conectat (verde) - sunteţi conectat la internet. Aplicaţia ROUTE 66 Sync este complet funcţională.
 • DeconectatHĂRŢI şi MAGAZIN. Acolo unde este posibil, sunt folosite datele stocate local.

Cum să actualizăm ROUTE 66 Sync?

 • 1. Porniţi ROUTE 66 Sync.
 • 2. ROUTE 66 Sync verifică automat dacă este disponibilă o versiune mai nouă. Puteţi face acest lucru şi manual selectând Ajutor > Căutaţi actualizare ROUTE 66 Sync.
 • 3. Dacă este disponibilă o versiune mai nouă de ROUTE 66 Sync, selectaţi Da pentru a o instala.
 • 4. Selectaţi Terminaţi pentru a încheia actualizarea.

HĂRŢI

Parcurgere hărţi

Odată ce aţi început să parcurgeţi harta veţi avea acces gratuit la cele mai recente informaţii.
În aplicaţia ROUTE 66 Sync puteţi parcurge următoarele tipuri de hărţi:
 • Hărţi rutiere;;
 • puncte de reper 3D şi clădiri 3D;
 • Imagini satelit..

Utilizaţi butoanele de control de pe hartă:
 • Măriţi harta (+) până la nivelul străzii sau micşoraţi harta (-) pentru a afişa întreg globul.
 • Comutaţi din vederea 2D în vederea 3D.
 • Rotiţi sau înclinaţi harta.
 • Afişaţi sau ascundeţi Imagini satelit, Obiecte 3D sau Puncte interes.

Utilizaţi butoanele de control de pe calculator:
 • Faceţi clic dublu (butonul din stânga al mouse-ului) pentru o mărire accelerată a hărţii;
 • Faceţi clic dublu (butonul din dreapta al mouse-ului) pentru o micşorare accelerată a hărţii;
 • Utilizaţi rotiţa mouse-ului pentru a mări sau micşora harta.
 • Faceţi clic, ţineţi apăsat şi trageţi harta în direcţia dorită.

Faceţi clic dreapta pe un loc de pe hartă:
 • Selectaţi Adăugaţi la rută pentru a adăuga un loc rutei curente sau pentru a porni planificatorul de rute.
 • Selectaţi Salvaţi ca favorită pentru a adăuga un loc listei de locuri favorite.
 • Selectaţi Afişaţi detalii pentru a afişa detaliile adresei unui loc.

Faceţi clic pe un loc de pe hartă şi afişaţi (în bara de sus):
 • condiţiile meteo curente (temperatură, direcţia şi viteza vântului);
 • detaliile adresei.

La pornirea aplicaţiei ROUTE 66 Sync, cursorul este poziţionat în ultimul loc pe care l-aţi afişat pe hartă.
Utilizaţi date ale hărţii primite de la serverele ROUTE 66 şi salvate (“stocate”) pe calculator. Dacă parcurgeţi din nou aceeaşi zonă a hărţii, se vor utiliza datele stocate.


În bara de sus puteţi face şi următoarele:
 • Selectaţi Setări pentru a personaliza aplicaţia.
 • Selectaţi Salvaţi imagine hartă pentru a crea o captură de ecran. Imaginea este salvată pe calculator.
 • Selectaţi Tipăriţi harta pentru a tipări harta.

Căutaţi locuri


Atunci când căutaţi un loc pe care doriţi să-l afişaţi pe hartă (faceţi clic pe rezultat), porniţi planificatorul de rute (Adăugaţi la rută) sau salvaţi-l pentru o utilizare ulterioară (Salvaţi ca favorită).
Sunt disponibile două secţiuni de căutare:
 • HĂRŢI > Căutaţi locuri – selectaţi rezultatele pentru a le afişa pe hartă;
 • HĂRŢI > Planificaţi rute – utilizaţi rezultatele pentru a defini rute.

Planificaţi rute

Definiţi, afişaţi şi salvaţi rute utilizând aplicaţia pentru PC. Apoi, transferaţi-le pe dispozitivul mobil şi utilizaţi-le în aplicaţia de navigaţie.

 • 1. Faceţi clic pe butonul de închidere din bara de sus (7) şi selectaţi HĂRŢI > Planificaţi rute. Ca soluţie alternativă, selectaţi Adăugaţi la rută dintr-o listă sau de pe hartă.
 • 2. Căutaţi şi adăugaţi punctul de plecare ().
 • 3. Căutaţi şi adăugaţi punctul de sosire (). Ruta este calculată şi afişată pe hartă. Sumarul rutei şi instrucţiunile de călătorie sunt afişate în secţiunea Descrierea rutei. Selectaţi o instrucţiune pentru a afişa pe hartă acel segment al rutei.
 • 4. Selectaţi Nou pentru a adăuga etape ale rutei ().
 • 5. Selectaţi Salvaţi şi introduceţi numele rutei. Dacă este conectat un dispozitiv la calculator, selectaţi Copiaţi pe dispozitiv pentru a transfera ruta pe dispozitivul mobil. Toate rutele sunt afişate în CONŢINUTUL MEU > Rute.

Pentru a modifica ruta curentă:

 •  Selectaţi tipul rutei: Cea mai rapidă (automobil) / Cea mai scurtă (automobil) / Cea mai rapidă (camion) / Cea mai scurtă (camion) / Pieton.
 • Selectaţi Tipăriţi descrierea rutei () pentru a tipări instrucţiunile de călătorie.
 • Selectaţi Ştergeţi etapa () pentru a şterge o etapă a rutei.
 • Selectaţi Inversaţi etapele () pentru a schimba punctul de plecare cu punctul de sosire.
 • Selectaţi Ştergeţi pentru a reseta planificatorul de călătorie.

În modul Deconectat nu puteţi calcula rute!

MAGAZIN

În secţiunea MAGAZIN puteţi cumpăra şi descărca anumite conţinuturi suplimentare.
Pentru a cumpăra conţinut suplimentar, creaţi un cont ROUTE 66 Sync şi apoi logaţi-vă.
Conectaţi dispozitivul la calculator înainte de a accesa secţiunea MAGAZIN!

Creaţi cont

 • 1. Selectaţi Accesaţi cont > Creaţi cont sau Fişier > Creaţi cont…
 • 2. Inseraţi o adresă de e-mail validă în formularul de înregistrare. Alegeţi o parolă. Adresa de e-mail şi parola vor fi informaţiile personale de logare. Nu puteţi utiliza aceeaşi adresă de e-mail pentru mai multe conturi ROUTE 66!
  Nu puteţi utiliza aceeaşi adresă de e-mail pentru mai multe conturi ROUTE 66!
 • 3. Completaţi şi celelalte câmpuri. Selectaţi Continuaţi.
 • 4. Veţi primi un e-mail de confirmare. Pentru a activa contul ROUTE 66 Sync, accesaţi legătura Activaţi cont ROUTE 66.

Vizualizaţi sau editaţi detaliile contului

Pentru a vizualiza sau edita detaliile contului:

 • 1. Logaţi-vă şi selectaţi Fişier > Vizualizaţi cont
 • 2. Introduceţi parola şi selectaţi Vizualizaţi cont.
 • 3. Puteţi modifica datele personale, însă nu puteţi modifica adresa de e-mail. Pentru a modifica parola selectaţi Schimbaţi parola? şi introduceţi-o pe cea nouă.

Accesaţi cont

Trebuie să vă logaţi pentru a putea cumpăra conţinut din magazinul virtual.

 • 1. Introduceţi adresa de e-mail şi parola.
 • 2. Selectaţi Accesaţi cont.
 • 3. Dacă aţi uitat parola de logare selectaţi Aţi uitat parola?. O parolă generată automat va fi expediată către adresa de e-mail.

Achiziţionare conţinut

Pentru anumite conţinuturi suplimentare aveţi nevoie de o licenţă de utilizare. Unele conţinuturi sunt gratuite. Pentru a cumpăra un produs selectaţi Cumpăraţi. Pentru a descărca un conţinut gratuit selectaţi Obţineţi gratis.

 • 1. Logaţi-vă.
 • 2. Selectaţi MAGAZIN > Magazin ROUTE 66
 • 3. Parcurgeţi categoriile magazinului şi identificaţi produsul care vă interesează. Ca soluţie alternativă, introduceţi un cuvânt cheie în zona de căutare a magazinului (colţul din dreapta sus).
 • 4. Selectaţi Cumpăraţi şi alegeţi perioada de valabilitate a licenţei. Selectaţi Obţineţi gratuit pentru produse gratuite.
 • 5. Repetaţi paşii 3 şi 4 la cumpărarea mai multor produse.
 • 6. Selectaţi Plată după ce aţi adăugat toate produsele în coşul de cumpărături.
 • 7. Introduceţi detaliile cardului de credit şi selectaţi Submit.
 • 8. Conţinutul este mai întâi descărcat pe PC şi apoi transferat pe dispozitiv.


Dacă treceţi la un alt dispozitiv (colţul din dreapta sus) în timpul procesului de cumpărare, toate produsele din coşul de cumpărături sunt şterse.
Pentru a afişa un raport al tuturor comenzilor (detalii de plată), selectaţi MAGAZIN > Produsele mele cumpărate. Verificaţi tipul licenţei (permanentă / temporară) şi perioada de valabilitate (de la / la) ale fiecărui produs.
Un cod voucher deblochează un anumit conţinut.


Un cod voucher poate fi folosit o dată şi pe un singur dispozitiv.

 • 1. Logaţi-vă.
 • 2. Selectaţi Fişier > Utilizaţi cod voucher…
 • 3. Inseraţi codul voucher. Selectaţi pictograma + pentru a adăuga codul pe listă. Repetaţi acest pas dacă aveţi mai multe coduri voucher.
 • 4. Selectaţi OK pentru a trimite codul către server şi pentru a descărca produsul corespunzător.

Activarea unui produs prin intermediul unui cod voucher poate fi respinsă din următoarele motive:
Aţi introdus un cod voucher greşit. Reintroduceţi-l.  
Aţi utilizat deja acest cod voucher.

CONŢINUTUL MEU

Accesaţi această secţiune pentru a gestiona conţinutul activat, descărcat, arhivat sau transferat pe dispozitiv.
Selectaţi Calculatorul meu pentru a afişa conţinutul stocat pe calculator.
Selectaţi Dispozitivul meu pentru a afişa conţinutul stocat pe dispozitivul conectat.
Selectaţi Alerte conţinut pentru a afişa conţinutul care necesită intervenţia Dvs.

Serviciile şi produsele

În secţiunea Conţinutul meu, faceţi următoarele:
 • Afişaţi produsele descărcate şi activate, serviciile activate, serviciile neactivate încă.
 • Afişaţi informaţii despre produs, inclusiv detalii de cumpărare şi mostre.
 • Afişaţi starea curentă a fiecărui produs (coloana Drepturi).
 • Cumpăraţi produse.
 • Descărcaţi produse.
 • Transferaţi produse de pe calculator pe dispozitiv (şi viceversa).
 • Ştergeţi produse de pe calculator sau de pe dispozitiv (cartela de memorie).

Cum să căutaţi actualizări de conţinut?

 • 1. Conectaţi dispozitivul la calculator. Ca soluţie alternativă, utilizaţi cititorul/inscriptorul de cartele de memorie.
 • 2. Aplicaţia ROUTE 66 Sync verifică dacă conţinutul online este mai recent decât cel care există deja pe dispozitiv. Puteţi face acest lucru şi manual selectând Conţinutul meu > Căutaţi actualizări conţinut.
 • 3. Selectaţi Actualizaţi. Conţinutul va fi, mai întâi, descărcat pe calculator şi, apoi, va fi transferat pe dispozitiv.

Alerte conţinut

Alertele de conţinut se referă la următoarele situaţii:
 • anumite produse nu sunt încă activate;
 • anumite licenţe temporare au expirat sau urmează să expire;
 • un anumit conţinut este incomplet (procesul de descărcare a fost anulat sau întrerupt).
 • 1. Selectaţi CONŢINUTUL MEU > Alerte conţinut.
 • 2. Selectaţi un produs cu probleme şi, apoi, selectaţi Ştergeţi pentru a-l şterge.
 • 3. Opţional, selectaţi ROUTE 66 Store şi activaţi / descărcaţi produsul corect.

Reparaţi conţinutul incompatibil

Acest conţinut incompatibil se referă la versiunile de conţinut (pe dispozitiv sau pe calculator) care nu sunt suportate de aplicaţia de navigaţie. Prin urmare, acest conţinut nu poate fi folosit. De exemplu, o hartă mai veche (stocată pe dispozitiv) poate fi incompatibilă cu aplicaţia de navigaţie.

 • 1. Selectaţi Da în fereastra de avertizare Reparaţi conţinutul incompatibil sau Unelte > Reparaţi conţinutul incompatibil.
 • 2. Conţinutul incompatibil este şters de pe dispozitiv.
 • 3. Conţinutul corect este descărcat pe calculator şi, apoi, este transferat pe dispozitiv.

Rute

Selectaţi CONŢINUTUL MEU > Rute pentru a afişa toate rutele disponibile pe calculator şi pe dispozitiv.
Selectaţi o rută şi faceţi următoarele:
 • Afişaţi ruta pe hartă şi descrierea rutei.
 • Schimbaţi modul de călătorie.
 • Transferaţi ruta de pe calculator pe dispozitiv (şi viceversa).
 • Ştergeţi ruta de pe calculator sau dispozitiv (cartela de memorie).
 • Selectaţi Salt la HĂRŢI pentru a ieşi din secţiunea Conţinutul meu şi pentru a intra în modul de parcurgere a hărţii.

Favorite

Selectaţi CONŢINUTUL MEU > Favorite pentru a afişa toate locurile favorite salvate pe calculator şi pe dispozitiv.
Selectaţi un loc favorit şi faceţi următoarele:
 • Afişaţi locul pe hartă.
 • Ştergeţi locul de pe calculator sau dispozitiv (cartela de memorie).

Copii de siguranţă

O copie de siguranţă este o arhivă a conţinutului deja disponibil pe dispozitiv sau computer.
 • 1. Selectaţi CONŢINUTUL MEU > Copii de siguranţă.
 • 2. În fereastra Dispozitivul meu, marcaţi elementele pe care doriţi să le includeţi într-o arhivă nouă.
 • 3. Selectaţi Creaţi copie de siguranţă sau Copii de siguranţă > Creaţi copie de siguranţă.
 • 4. Denumiţi arhiva (sau folosiţi numele sugerat). Noua arhivă este afişată în fereastra Calculatorul meu.

Conţinutul este vizibil în fereastra de jos.
Dacă aţi şters conţinut pe dispozitiv, DAR aţi arhivat in prealabil acel conţinut pe calculator, puteţi recupera acele produse. Selectaţi Copii de siguranţă > Calculatorul meu şi, apoi, selectaţi Restauraţi.
Conţinutul este din nou disponibil pe dispozitiv.

OPŢIUNI

Fişier

Pentru a vă loga selectaţi Accesaţi cont…
Pentru a crea un cont nou selectaţi Creaţi cont…
Pentru a vizualiza sau edita informaţiile din cont selectaţi Vizualizaţi cont.
Pentru a activa conţinuturi folosind coduri voucher selectaţi Utilizaţi cod voucher
Pentru a deschide sau închide coşul de cumpărături selectaţi Deschideţi coş cumpărături sau Închideţi coş cumpărături.
Pentru a goli coşul de cumpărături selectaţi Goliţi coş cumpărături.
Pentru a trimite o comandă spre procesare selectaţi Plată.
Pentru a închide aplicaţia selectaţi Ieşire.

Vizualizaţi

Pentru a parcurge hărţi şi a planifica rute selectaţi Hărţi.
Pentru a accesa magazinul virtual selectaţi Magazin ROUTE 66.
Pentru a vizualiza un raport despre toate elementele cumpărate selectaţi Istoric cumpărături.
Pentru a vizualiza conţinutul pe care îl aveţi deja pe PC sau dispozitiv selectaţi Conţinutul meu.

Conţinutul meu

Pentru a descărca un conţinut selectaţi Descărcaţi.
Pentru a copia un conţinut selectaţi Copiaţi.
Pentru a şterge un conţinut selectaţi Ştergeţi.
Pentru a marca elemente selectaţi Selectaţi, Inversaţi selecţia sau Deselectaţi tot.
Pentru a verifica dacă un conţinut mai recent decât cel descărcat este disponibil online, selectaţi Căutaţi actualizări conţinut.
Pentru a copia pe dispozitiv conţinutul pe care îl aveţi pe PC, selectaţi Sincronizaţi dispozitiv.

Copii de siguranţă

Pentru a crea o copie de siguranţă selectaţi Creaţi copie de siguranţă.
Pentru a dezarhiva o copie de siguranţă selectaţi Restauraţi.
Pentru a şterge o copie de siguranţă selectaţi Ştergeţi.

Unelte

Pentru a verifica dacă există o actualizare software pentru aplicaţia de navigaţie selectaţi Căutaţi actualizare software de navigaţie.
Dacă există conţinut incompatibil (pe dispozitiv sau pe calculator) cu aplicaţia de navigaţie (de exemplu, o versiune mai veche a hărţii), selectaţi Reparaţi conţinutul incompatibil. Conţinutul incompatibil va fi şters şi se va descărca o actualizare.
Pentru a vizualiza ecranul dispozitivului mobil pe PC selectaţi Control de la distanţă. Disponibil numai pentru dispozitive Windows Mobile / Windows CE.
Pentru a afişa detalii cu privire la dispozitivul conectat, aplicaţia de navigaţie instalată şi conţinutul suplimentar compatibil cu dispozitivul, selectaţi Informaţii despre dispozitiv.
Pentru a seta preferinţele selectaţi Setări...

Ajutor

Pentru a accesa ajutorul contextual selectaţi Ajutor ROUTE 66 Sync.
Pentru a verifica dacă există o actualizare software pentru aplicaţia pentru PC selectaţi Căutaţi actualizare ROUTE 66 Sync.
Pentru a expedia un mesaj echipei tehnice ROUTE 66 selectaţi Generaţi raport eroare…
Pentru a vizualiza detalii legate de aplicaţia pentru PC selectaţi Despre ROUTE 66 Sync.

SETĂRI

Pentru a afişa sau modifica setările aplicaţiei ROUTE 66 Sync, selectaţi Unelte > Setări sau faceţi clic pe butonul Setări din bara de căutare.

General

Stocare pe PC
 • Selectaţi Descărcări pentru a afişa sau modifica locul pe calculator al conţinutului descărcat din Magazin ROUTE 66.
 • Selectaţi Copii de siguranţă pentru a afişa sau modifica locul pe calculator al copiilor de siguranţă.

Limbă
 • Selectaţi Limbă pentru a specifica limba interfeţei.

Actualizări ROUTE 66 Sync
 • Selectaţi Actualizare automată pentru a permite aplicaţiei ROUTE 66 Syncverifice, să descarce şi să instaleze actualizările. Selectaţi Ajutor > Căutaţi actualizare ROUTE 66 Sync pentru o verificare şi o actualizare manuale.
 • Selectaţi Actualizare pe bază de confirmare pentru a accepta sau nu începerea procesului de actualizare.

Setări de pornire
 • Selectaţi Porniţi ROUTE 66 Sync automat la conectarea la PC a unui dispozitiv cu software ROUTE 66 pentru a porni aplicaţia ROUTE 66 Sync atunci când conectaţi la portul USB un dispozitiv care are deja instalată aplicaţia de navigaţie.

Setări implicite - restauraţi toate setările iniţiale.

Conexiune

Configurare conexiune la internet
 • Selectaţi Detectare automată proxy (setări Internet Explorer) pentru a utiliza un server proxy şi detaliile de configurare ale Internet Explorer (IE > Tools > Internet Options > Connections > LAN Settings > Proxy server.)
 • Selectaţi Acces direct la internet pentru a vă conecta direct la internet (nu e nevoie de un server proxy).
 • Selectaţi Configurare manuală proxy dacă ştiţi detaliile de configurare (Host şi Port) ale serverului proxy.
 • Selectaţi Activaţi autentificarea pentru conexiunea proxy şi introduceţi detaliile de logare (Nume utilizator şi Parolă) dacă serverul proxy are nevoie de autentificare.

Setări implicite - restauraţi toate setările iniţiale.

Hărţi

Pentru a seta sistemul de măsură, selectaţi Unităţi de măsură.
Pentru a aplica hărţii o schemă de culori diferită, selectaţi Schemă de culori.
Pentru a alege o limbă pentru harta curentă, selectaţi Limbă conţinut hartă. Alegeţi Automat şi permiteţi aplicaţiei să aleagă limba potrivită. Alegeţi Denumiri native pentru a afişa numele oraşelor în limba locală.
Pentru a afişa sau a ascunde punctele de interes pe hartă, selectaţi Afişare puncte de interes.
Pentru a afişa sau a ascunde locurile favorite pe hartă, selectaţi Afişare favorite.
Pentru a permite afişarea pe hartă a elementelor tri-dimensionale (clădiri 3D, repere 3D), selectaţi Obiecte 3D.
Setări implicite - restauraţi toate setările iniţiale.

Planificare rută

Pentru a alege metoda implicită de navigare, selectaţi Mod de călătorie.
Pentru a exclude, la calcularea rutelor, autostrăzile, drumurile cu taxă şi feriboturile, selectaţi Fără autostrăzi, Fără drum. cu taxă, sau Fără feribot.
Viteză (Cursor) - măriţi sau micşoraţi viteza pe toate tipurile de drum.
Viteză - Setări avansate - afişaţi viteza atribuită tuturor tipurilor de drum. Dacă este nevoie, specificaţi o altă viteză.
Setări implicite - restauraţi toate setările iniţiale.