Om

SAMSUNG

Samsung Electronics Co ltd, Korea, er en ledende produsent av TV, minnechips, mobiltelefoner og tft-lcd-skjermer, med 188 000 ansatte i 65 land innen åtte uavhengige forretningsområder. Det totale salget i 2009 var på116,8 milliarder dollar. Samsung Electronics Nordic AB omsatte i 2009 for 7,8 milliarder kroner. Siden 1992 har selskapet vokst raskt, og har i dag 320 medarbeidere og tilbyr det siste innen mobiler, lyd og bilde, IT-produkter og hvitevarer.

For mer informasjon, vennligst besøk www.samsung.com.